Förberedelser.

Såhär innan tävlingen är det en hel del förberedelser! Idag har jag fixat iordning Marshys fluga så den är lätt att ta på, beställt en glittrande låssas mikrofon och inhandlat ett billigt micstativ. Tanken är att hunden ska runda stativet. Utomhus funkar det bra att använda en slalompinne från rusta och sticka ner i marken. Det funkar inte riktigt lika bra inomhus 😉 Därför var tanken att köpa något som kan stå stabilt och som vi kan använda till program, inte bara till det tema vi har nu utan även till framtida program 🙂

När mikrofonen har kommit har vi allt inför tävlingen! Spännande! Nästan så jag vill börja packa kläder och sånt redan nu!!!

Jag längtar verkligen till tävlingen. Det ska bli kul att köra allihop på samma helg och få mer än en start per hund! För mig är det viktigast att vi har roligt men några mål måste man ha:

Trassel
Mål: Använda den uppvärmning vi tränat på med Trassel så vi har en chans att ha kontakt i hela programmet
Önskemål: Ett uppflytt

Marshy
Mål: Hålla fokus ett helt program när vi kör på ett helt nytt ställe
Önskemål: Ett uppflytt

Svansa
Mål: Kunna sätta programmet en gång utan att hon gnäller/skäller
Önskemål: Kunna sätta hela programmet som det är tänkt

Jag har inte så höga krav som ni ser. Med Trassel beror mycket på dagsformen, så vi får se då hur damen känns 😉 Marshy har jag aldrig tävlat på okänd klubb. Han brukar vara coolast i världen men man vet aldrig. Rent logiskt borde det inte vara några större problem. Svansa måste jag verkligen se till att värma upp ordentligt så att hon vet att vi är på samma plan och att hon gör rätt. Det sänker stressnivån hos henne.

Det ska bli intressant att se hur det går med klass 3 programmet samt vad domarna tycker om det. Vi gillar det skarpt men det är inte säkert att dem gör det 😉

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s