Fart, fart, fart!

Igår var det dags för mig och Trassel att ta revansch på Spökhoppet. När vi var där förra året så var det våran första tävling. Mitt mål förra året var att vi skulle få med oss ett resultat hem och det lyckades vi med!

Förra året fanns det ingen blåbärsklass, men vi tog oss runt den öppna hoppklassen för large med två vägringar, en var på muren (som hon aldrig sett innan) och sen hade vi ett missförstånd vid en tunnel. Slalomet fixade hon felfritt!

image

Det kändes som om förutsättningarna inför tävlingen igår var MYCKET bättre. Jag känner inte att Trassel är redo för en officiell klass 1 (verkligen inte öppenklass heller) så vi startade i blåbärsklassen och som vi sprang och hade roligt!

Ett lite missförstånd där jag stannade upp en microsekund förtidigt (jag är fortfarende chockad över att hon visade att hon är så styrbar) jag är van att hon låser på ett hinder 5m innan och att jag kan ropa hur mycket jag vill på henne utan att hon avbryter ^^

Jag var så himla nöjd med henne då det verkligen kändes som om hon hade tryck hela banan!

Vi vann klassen och detta är min och Trassels första rosett! Även Trassels första agilityrosett!
image

Jag brottas fortfarande med att det känns viktigt för mig att andra tycker att Trassel är duktig. Jag har inte alls samma känslor när det gäller Svansa… Jag vet inte om der är för att alla tycker att hon är liten och söt, men hon är grym också!

Jag ser verkligen fram emot vinterträningen och eftersom Svansa agilityvilar just nu så kan jag lägga allt fokus på lillpluttan!

//E

Annonser

9 kommentarer på “Fart, fart, fart!

 1. Sandra skriver:

  Skillnaden är att Trassel är din. Ditt lilla hjärta. Då blir det liksom personligt. 😉 Grattis till välförtjänt vinst!! Ser skitfint ut!

 2. Vad roligt att det gick så bra!! Grattis!! Fina hon är i sin rosett :D.

 3. Disa skriver:

  Jättefint och bra tryck – GRATTIS!!!

 4. Karin skriver:

  Duktiga Emma och dutti Trassel! Klart du vill att din lilla ögonsten ska vara duktig! Vi vet ju att det är ”Trassel i mitt hjärta” för matte Emma! ❤ ❤

 5. Hedvig skriver:

  Det såg ju jättefint ut! Båda två sprang som om ni hade eld i rumpan 😀

 6. Ida skriver:

  Jättefint Emma! Vilket löpsteg du har!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s