Träning!

Den här veckan har vi hunnit med två riktigt bra pass på HU. Båda har gått riktigt bra så jag är nöjd med björnens insats. Vi jobbar fortfarande på uthålligheten 🙂 Vi har också jobbat på uppvärmningsrutinerna. Jag fick tips av Maggan hur hon värmer upp Trubbel och provade det på Svansen. Myyyyycket bra! Så nu kör jag lite lydnad innan vi sätter igång! Vi passar på att fila lite på klass 2 momenten så tar vi två flugor i en smäll 🙂

Marshy körde lite agility och lite lydnad när vi var på HU i tisdags. Jag tycker han är jätteduktig! En platsliggning när det tränades agility några meter bort är inga problem säger Marshy som lugnt parkerat 🙂 I torsdags valde jag istället att passivitetsträna honom när jah körde med Svansa. Var lite skall i början men sen lugnade han ner sig och var lugn och tyst.

Igår skrämde han mig som sjutton när han sprang i full fart rakt in i hästlastbilen. Det blev en jäkla smäll och han pep till. Jag blev iskall och trodde han fått ett jack i huvudet, samtidigt som han inte ville stå på benet. Han verkar dock helt oskadd då han inom några minuter gick som vanligt igen. För säkerhetsskull kommer vi dock ta det lite lugnt över julen, ingen idé att stressa i onödan!

image

Så istället för träning hjälper Marshy till med julförberedelserna.

image

Nu ska jag nog snart gå upp och rasta hundar!

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s