Påväg tillbaka.

I förrgår körde jag ett kort klickerpass med liten Marshy här hemma. Med kort menar jag 5-10 minuter med lite lydnad och positionsträning. Vi tränade stillastående mestadels då jag var hemma.

Idag var första gången sedan i fredags som jag var utanför lägenheten på annat ärende än kort kisserunda med hundarna. Jag åkte med till stallet för att få lite frisk luft och träna lite lydnad. Med M tränade jag fokus och svängar i fotposition, samt lite svängar och backande i mellanposition. Han var duktig men hade lite svårt att hitta rätt position då han hamnade lite långt ut från mig. Jag tror det berodde på att jag hade på mig en tjock jacka och mer bylsiga kläder än vanligt så min arm hamnade längre ut än den brukar.

Med Svansa körde jag rutan och fjärrdirrigering. Med rutan har vi backat till leksak i rutan. Leksaken låg i rutan alla gånger utom en. Jag vill ha en hög frekvens på leksak i rutan för att belöna upp rutan till någon skitkul. Svansa har svårt att hitta fram till rätt ställe, så jag tänker att det bara är att få in mängdträning så hon börjar känna igen ungefär var konorna står jämfört med var hon står. Står och velar lite mellan leksak eller target i rutan. En liten target vore egentligen bättre eftersom den kan döljas, men hon suger på leksaken så vi får vänta lite med att prova target.

Hur det går med axeln? Det går frammåt. Jag måste fortfarande äta smärtstillande var 6:e timme annars vaknar jag och har så ont så jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är anledningen till att jagligger vaken nu. Tabletterna och ett vattenglas står redo på en hylla vid sängen! Jag spenderar den största delen av min tid i sängen eller soffan. I soffan har jag alltid sällskap av odjuren som får turas om att få mattegos!

image

Sötsvansen sover.

image

Marshy får plats i mitellan, han lovar!

image

Trött Trassel!

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s