Torsdagsträning.

Idag styrde jag och aussiesarna kosan mot HU på kvällen för träning med Erika och mopsarna. Det stod htm och lydnad på schemat.

Marshy tränade på de flesta moment som ingår i klass 1, jag ville inte köra rutan på HU:s övervåning då jag inte vill röra ihop rutans band med tejpbitarna på golvet.

image

Trött kille.

Marshy var taggad upp över öronen men lyckades hålla samman riktigt bra och längre än han gjort innan vilket kändes superkul! Läggande, ställande, apport, Spårpinnemarkering, hopp över hinder, fritt följ och platsliggning tränades med pojken. I fritt följ tränade vi på stegförflyttningar och backande. Vi passade också på att köra lite mellan och trean med backande och stegförf.

Med Svansa körde jag programmet två gånger med stolar, plankor och burkar på planen. Hon höll fokus bra på mig, men då belönade jag en gång i mitten av programmet ena gången. Vår träning på byten hade lite resultat och vi fortsatte med den träningen så får vi hoppas att det ger ännu bättre resultat. Fokus för oss ligger i att få upp flytet i programmet, höja störningsresistens och att bibehålla hög teknisk svårighet genom hela programmet (dvs uthålligheten).

Jag körde hopp över hinder, några korta platsliggningsstarter och fjärr med Svansa. Hon tyckte hopp var superkul och jag kastade leksak alla gånger. Även Marshy fick leksaken kastad varje gång, kuuuul matte!

Vi avslutade träningen med lite tandvisningsträning av Marshy med Erika. Marshy behöver träna på det! Först hade han myror i brallan och ville kramas, sen kunde han inte förstå varför han inte fick beröm när han la tassen i Erikas hand som skulle kolla tänderna. Jag lägger tassen så duktigt! sa Marshy. Och ja, det gjorde du Pluppen!

Nu ska jag nog göra mig redo för sängen! Imorrn är det ju heldag på jobbet!

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s