När ska man ha tid och blogga?, eller där satt den äntligen!!

Förra lördagen så var det ju upp i svinottan och iväg mot tävling i Askersund. Det var svinkallt ute och ännu kallare i ridhuset!

Det var hoppklass + dubblerad agilityklass. I hoppklassen så fick Trassel och jag vår efterlängtade nolla!! Att tiden sen räckte till klassvinst var bara en bonus! Hon var yvig i svängarna men lyssnade fint utan att tappa sitt fina tryck när jag bröt henne när hon var påväg till fel hinder. Underbaraste på hela loppet var nog när hon sladdade in i slalom 🙂

image

I agilityllass A kändes hon fin, jag är dock missnöjd med svängen in till slalom (vidare sväng är nog svårt att få 😛 ). Sen så är det ju jäkligt synd att jag inte märkte att hon hade låst på fel hinder, men men, findisk efter balansen blev det.

I agility B så var det samma start som i hoppklassen med skillnaden att jag skulle behöva framförbyta på fjärde hopphindret. Jag vet inte vad det var med Trassel, om hon tyckte att jag var ivägen, men hon hoppade nummerskylt/hinderstöd istället för hindret. Det var ju inte hela världen men sen klantade jag mig rejält med placeringen vid bytet innan andra tunneln, detta gjode att jag hamnade efter och vi fick en disk. Hon kom även in fel i slalomet vilket var synd, men vi hade ett högt startnummer och vi hade varit ute i kylan hela dagen. Nått som var underbart var dock att hon hade fin attityd hela loppet igenom, fast att vi tog om vissa delar!

Nu hoppas jag att det inte blir som Svansa förbannelsen, att det blev en pinne och nu har det snart gått ett år och nummer två har fortfarande inte kommit…

Annonser

2 kommentarer på “När ska man ha tid och blogga?, eller där satt den äntligen!!

  1. Karin skriver:

    Grattis till vinsten! Trassel kan ju verkligen! Bästa var ju hennes attityd! Fullt ös medvetslös!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s