Karlstad Vårrocken.

Jag och Svansa åkte till Karlstad i helgen. Jag skulle göra klart min domarutbildning och Svansa skulle få köra en htm3.  På lördagen gjorde jag klart den sista klassen, och godkändes som domare! Yaay! Så nu får vi se om erbjudandena haglar in! Vi fick köra vårt program efter tävlingen. Det var dels för att de andra aspirant/domareleverna fick ett program till att dömma. Men även för att Svansa skulle få göra något.

image

På söndagen var det dags att tävla! Jag värmde upp i ca 20-25 min, och det var ganska lagom. Vi fick ett par köttbullar som vi hade som belöning, och det var GOTT sa Svansa. Under uppvärmningen gick vi igenom olika positioner, byten, tempoväxlingar. Vi gjorde lite grundövningar men även direkta delar som är med i programmet.

Väl inne på planen så började det med att Svansa inte riktigt ville gå i 10:an. Jag tog därför in henne i mellan istället. När vi sedan bytte till tvåan började hon skälla och jag la henne och vände mig, precis som jag ska göra när hon skäller. Hon tystnade, och vi kunde fortsätta. Hon skällde bara i en omgång till, och det var när jag fick för mig att backa bakåt i mellan väldigt snabbt. Det brukar vi inte göra så det var väldigt otaktiskt av mig. Svansa var lyhörd, och hade 95% fokus på mig. Jag är mycket nöjd med hennes prestation och ger mig själv godkänt. Extra kul är det när vi fick vårt högsta resultat någonsin med bara 0,3 p från Diplompoäng i utförande, och högt över i de andra kategorierna. Att vi dessutom vann klassen var en bonus!

image

Efter tävlingen passade vi på att gå en lekpromenad med Frida/Minoo och Linnéa/Zolo. Minoo och Svansa for runt som kanonkulor, Zolo tog det lilla lugna och var bara med då och då i flickornas vilda lek.

image

Aussieligan!

image

Svansa fnissar åt sina ”bodyguards”.

Att träna på inför nästa tävling:
– Flyt i programmet
– Fortsatt uthålliget
– Fortsatt blandning av detalj och helhetspass

Tack Gun, Ida, Ida, Frida, Linnea och alla er andra för en rolig helg!

Nu är vi på gång!

/C

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s