Söndagsträning

Igår så var vi på klubben och tränade lite i värmen. Det var väl inte jätte ambitiöst då vi inte hade någon plan riktigt. Tur att super Ida var med och fick till en bra och lagom övning av hindren som stod uppställda!

Jag och Trassel måste få till blind och framförbyten i slalom, men det är svårt att fixa själv, speciellt blindbyten. Får finslipa det i vinter. 

Lillplutt fick vara med och hänga på klubben, han skötte sig fint. Han är väldigt positiv och framåt i sociala situationer, både mot hundar och personer. Bilar och cyklar är lite läskigt, men han avreagerar så fort de passerat. Han var med medans vi gick banan och småpratade. Han fick springa genom en kort rak tunnel och körde banglek från 10cm 🙂 jätteduktig!

Han gick med på uppvärmningen och fick sen vila i bilen under träningen. Han ligger tyst och snällt. Så himla duktig liten skrutt som vill pussas och kramas med alla!

Jag vet inte riktigt när det är dags att plocka tillbaka det, eftersom jag inte vill ha en hund som kastar sig över alla, men samtidigt så vill jag att han ska ha en massa positiva erfarenheter i bagaget om han skulle få någon negativ upplevelse.

image

Igår fick vi också hem vår balans, den är inte fin, inte ny, men den är min! Nu ska jag lära Trassel att det aldrig lönar sig att tjuva på balansen 😉

//E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s